Wat levert de challenge je op?

Tijdens de 100 Jaar Luchtvaart Challenge krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder verduurzamen van de luchtvaartsector, door met jouw ideeën die je presenteert op het jubileum de top van de luchtvaartsector aan het denken te zetten. Met een multidisciplinair team werk je aan een innovatieve oplossing waar de luchtvaartsector echt wat mee kan. Je doet dus zeer relevante praktijkervaring op!

Ook ontwikkel je jezelf in korte tijd op professioneel niveau. Het programma biedt begeleiding door experts en diverse workshops en trainingen, die jou en je teamgenoten helpen in korte tijd een bijzondere prestatie neer te zetten.

Bovendien komt de luchtvaartsector maar wat graag in contact met nieuw talent. Jij krijgt de kans jezelf tijdens de 100 Jaar Luchtvaart Challenge te profileren binnen deze sector. Dit levert een waardevol en inspirerend netwerk op.

Kortom, de 100 Jaar Luchtvaart Challenge biedt de unieke mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzaam Nederland!